Benvingut(da), Visitant. Per favor ingressa o registra't.

* Usuari

Run2live BCN® és una associació esportiva independent i sense ànim de lucre. Va néixer al 2008, a partir d'un grup de corredors aficionats amb la idea de crear un club on els socis hi participin activament, incorporant-hi els entrenadors del equip Start2Run, una promoció esportiva gestionada per Nike amb motiu de la Cursa Bombers de Barcelona.

1_Grupo en la ciudadella.jpg


Entrenaments

Els entrenaments estan organitzats en nivells: des de qui busquen mantenir-se en forma fins a els qui entrenen per millorar el seu rendiment en carrera. Per aquest motiu, l'Associació està oberta a corredors aficionats que estiguin interessats en començar en aquest esport que mou a milions de persones.


Seguim un programa d'entrenaments amb l'objectiu de millorar la forma física, tant en rendiment com en velocitat i força. Córrer és una manera simple de mantenir-se en forma, únicament es necessiten un parell de sabatilles adequades adequades i roba còmoda. Amb una mica de paciència, podem millorar la nostra capacitat aeròbica, la nostra circulació sanguínia general i enfortir els nostres músculs. Si busques una millora de rendiment, amb els nostres entrenaments guanyaràs resistència, velocitat i força.


Les sessions estan dissenyades per treballar els diferents aspectes d'un entrenament adequat i complert. Les curses de Barcelona i els seus voltants marquen el calendari d'entrenaments, adaptant els objectius a tothom, ja sigui córrer una cursa de 5 Km o fer un bon temps en la Marató de Barcelona.On i quan

Cada setmana, comptem amb 3 sessions d'entrenament:

  • Dimarts 19:30 h.
  • Dijous 19:00 h.
  • Dissabtes 9:30 h.

Sortim des de la Plaça del Poliesportiu Marítim: Passeig Marítim de la Barceloneta, 33. Barcelona (al costat de l'Hospital de Mar).

3_Aerea Marítim.jpg

Els entrenaments es duen a terme -en la seva majoria- al Parc de la Ciutadella, on els circuits de terra i l'ombra dels arbres converteixen al Parc en un lloc propici per entrenar. De vegades, anem al Parc del Nord o al Litoral Marítim, segons ho requereixi el programa d'entrenament.4_Parque de la ciutadella.jpg


Altres activitats

A més de les sessions setmanals, de tant en tant es fan entrenaments de muntanya per la Carretera de les Aigües o altres pobles propers.


Una vegada a l'any s'organitza una excursió de trecking d'Alta Muntanya. És una activitat de cap de setmana en la qual participen els nostres entrenadors.


D'altra banda, l'Associació compta amb un rànquing intern que premia als millors corredors tenint en compte categoria, sexe i edat. Els socis de
Run2live BCN® també participen a la Lliga Championchip, tant individualment com per equips.


Vine a provar

Si estàs interessat a venir a provar o tens alguna consulta, envia'ns un mail a info@run2livebcn.cat


Com fer-se soci

Les quotes(*)  per fer-se soci de l'Associació són les següents:

Quota d'entrada: 15€

Quota mensual: 28€

(*) les quotes es poden modificar segons es decideixi a l’Assemblea


Amb aquestes quotes tindràs dret a:

• Una samarreta tècnica oficial de l'Associació.

• Tots els entrenaments de la setmana sota les ordres d'entrenadors especialitzats.

• Una planificació mensual d'entrenaments estàndard.

• Participar i gaudir de les activitats esportives, recreatives i culturals organitzades per l'Associació.

• Participar amb veu i vot en l'Assemblea General, ser elector i elegible per als càrrecs dels òrgans de govern de l'Associació.

• Assegurança d'accidents durant les sessions d'entrenament.

També pots contractar un servei d'entrenament personalitzat dirigit per un dels nostres entrenadors, que inclou planificacions setmanals d'entrenaments en base als teus objectius personals.


Si vols fer-te soci omple el següent formulari i envia’l a info@run2livebcn.catConveni amb el Poliesportiu Marítim de la Fundació Claror

La Fundació Claror és una entitat independent i privada, sense ànim de lucre, nascuda al 1989 per la promoció de l'esport, la salut, la cultura i l'oci. És un fundació sense adscripció religiosa, social ni política alguna; i no pertany a cap altre organisme, entitat o empresa.5_Logo Maritim.jpgEl Marítim posseeix el primer centre de talassoteràpia de Catalunya on es pot gaudir de piscines d'aigua de mar, indicats per a l’oci, la relaxació i els usos terapèutics. Té una ubicació privilegiada, a la primera línia de just davant de la platja de la Barceloneta.6_Terraza Maritim.jpgRun2live BCN®  manté un conveni amb la Fundació Claror, el Poliesportiu Marítim ofereix la possibilitat d'accedir al poliesportiu per fer ús dels vestuaris i dutxes un dia a la setmana, amb una quota mensual mínima.
Run2live BCN® es una asociación deportiva independiente y sin ánimos de lucro. Nació en 2008, a partir de un grupo de corredores con la idea de crear un club en el que los socios participaran activamente, incorporando al equipo entrenadores del equipo Start2Run, una promoción deportiva gestionada por Nike con motivo de la Cursa Bombers de Barcelona.

1_Grupo en la ciudadella.jpg


Entrenamientos


Los entrenamientos están organizados en niveles: desde quienes buscan mantenerse en forma hasta quienes entrenan para mejorar su rendimiento en carrera. Es por esta razón que la Asociación está abierta tanto a corredores aficionados como a principiantes que estén interesados en iniciarse en este deporte que mueve a millones de personas.

Seguimos un programa de entrenamientos con el objetivo principal de mejorar la forma física. Correr es una manera simple de mantenerse en forma, donde un par de zapatillas deportivas y ropa cómoda es todo lo que necesitamos. Con un poco de paciencia, podemos mejorar nuestra capacidad aeróbica, nuestra circulación sanguínea general y fortalecer nuestros músculos. Y si lo que buscas es mejorar de rendimiento, con nuestros entrenamientos ganarás en resistencia, velocidad y fuerza.

Las sesiones están diseñadas para trabajar los diferentes aspectos de un entrenamiento adecuado y completo. Las carreras de Barcelona y sus alrededores marcan el calendario de entrenamientos, adaptándose a los objetivos de cada persona, ya sea correr una carrera de 5 Km o hacer un buen tiempo en la Maratón de Barcelona.Dónde y cuándo


Cada semana, contamos con 3 sesiones de entrenamiento:

  • Martes 19:30 h.
  • Jueves 19:00 h.
  • Sábados 9:30 h.

Salimos desde la Plaza del Poliesportiu Marítim: Passeig Marítim de la Barceloneta 33, Barcelona (al lado del Hospital de Mar).


3_Aerea Marítim.jpg

Los entrenamientos se llevan a cabo -en su mayoría- en el Parc de la Ciutadella, donde los caminos de tierra y la sombra de los árboles lo convierten en un lugar propicio para entrenar. En ocasiones especiales, corremos en el Parc del Nord o en el Litoral Marítimo, según lo requiera el programa de entrenamiento.4_Parque de la ciutadella.jpg

Otras Actividades

Además de las sesiones semanales, puntualmente se realizan entrenamientos de montaña por la Carretera de les Aigües u otros pueblos cercanos.

Una vez al año, se organiza una excursión de trecking de alta montaña. Es una actividad grupal de fin de semana, en la que participan nuestros entrenadores.

Por otra parte, la Asociación cuenta con un ranking interno que premia a los mejores corredores teniendo en cuenta categoría, sexo y edad. Los socios de Run2live BCN® también participan en la Liga Championchip, tanto individualmente como por equipo.


Ven a probar

Si estás interesado en venir a probar o tienes alguna consulta, envíanos un mail a info@run2livebcn.cat
Cómo hacerse Socio

Las cuotas(*) para hacerse socio de la Asociación son las siguientes:

Cuota de entrada: 15€

Cuota mensual: 28€

(*) Las cuotas pueden modificar según se decida en la Asamblea.

Con estas cuotas tendrás derecho a:

  Una camiseta técnica oficial de la Asociación.

  Todos los entrenamientos de la semana bajo las órdenes de entrenadores especializados.

  Una planificación mensual de entrenamientos estándar.

  Participar y disfrutar de las actividades deportivas, recreativas y culturales organizadas por la Asociación.

  Participar con voz y voto en la Asamblea General, y ser elector y elegible para los cargos de los órganos de gobierno de la Asociación.

  Seguro de accidentes durante las sesiones de entrenamiento.

Puedes también contratar un servicio de entrenamiento personalizado dirigido por uno de nuestros entrenadores, que incluirá planificaciones semanales de entrenamientos en base tus objetivos personales.


Si quieres hacerte socio rellena el siguiente formulario y envíalo a info@run2livebcn.cat

 Formulario de inscripción R2LConvenio con el Poliesportiu Martítim de la Fundació Claror

La Fundació Claror es una entidad independiente y privada, sin ánimo de lucro, nacida en 1989 para la promoción del deporte, la salud, la cultura y el ocio. Es un fundación sin adscripción religiosa, social ni política alguna; y no pertenece a ningún otro organismo, entidad o empresa.5_Logo Maritim.jpgEl Marítim posee el primer centro de talasoterapia de Cataluña donde se puede disfrutar de piscinas de agua de mar, indicados tanto para ocio y relax como para usos terapéuticos. Situado delante de la playa de la Barceloneta, en primera línea de mar, tiene una ubicación privilegiada.


6_Terraza Maritim.jpg


Debido al convenio que
Run2live BCN® mantiene con la Fundació Claror, el Poliesportiu Marítim brinda la opción de acceder al polideportivo para hacer uso de los vestuarios y duchas un día a la semana, con una cuota mensual mínima.