Run2Live BCN

Running (Area Pública) => Consells per a corredors => Missatge iniciat per: Chus en 24 de Desembre de 2012, 16:07:53

Títol: Pàgina web de l'Entrenador Chus
Publicat per: Chus en 24 de Desembre de 2012, 16:07:53
Hola companys/es del Club. Darrerament he iniciat un nou projecte relacionat amb el món de l'entrenament esportiu, la preparació física per oposicions a cossos de seguretat i INEF; entrenaments personals relacionats amb l'atletisme i serveis a empreses. A més a més es crea una comunitat per als esportistes i seguidors de la pàgina web, que ofereix un servei global d'atenció personalitzada (metge de l'esport, podòleg, fisioterapeuta, osteòpates, nutricionista). També estem arribant a acords amb marques especialitzades (material esportiu, empreses dedicades a l'organització de curses, gimnasos) per tal d'oferir un producte amb cara i ulls enfocat als esportistes.

La pàgina web és  http://bcnrunners.wordpress.com . És una creació pròpia. Encara falten alguns detalls per acabar d'estar com a mi m'agradaria, però us la presento, ja que trobo que és un moment de moltes oportunitats en el món laboral enfocat a la salut, l'esport i l'atletisme en particular. Per ara no és gran cosa, però té uns continguts que es van renovan periòdicament i el disseny és millorable (sóc conscient) però a la ciutat de Barcelona és un luxe oferir això a l'esportista perquè se senti estimat, sigui quin sigui el nivell i l'objectiu a assolir. La meva premisa és única: que el client que em contracti estigui satisfet amb el producte que l'ofereixo.

Per ara això és tot. Només us demano un petit favor: que feu difusiu de la meva pàgina web, els serveis que s'ofereixen entre els vostres contactes a les xarxes socials i a aquelles persones que ho puguin necessitar.

Web:  http://bcnrunners.wordpress.com/ (http://bcnrunners.wordpress.com/)
Twitter: https://twitter.com/BcnRunners (https://twitter.com/BcnRunners)
Facebook: https://www.facebook.com/Bcnrunners (https://www.facebook.com/Bcnrunners)

Una i mil vegades gràcies.

P.D: Si algú li fa una ullada i creu que seria interesant tenir algun apartat més dins de la pàgina, alguna cosa que li generi interés o modificar el que sigui és el moment de dir-ho. No us talleu. Estic obert a les crítiques. Sempre veuen més 1000 ulls que 2.