Run2Live BCN

General (Area Pública) => Suggeriments per al fórum => Missatge iniciat per: Angel en 18 de Febrer de 2009, 01:28:54

Títol: Propuestas de modificaciones
Publicat per: Angel en 18 de Febrer de 2009, 01:28:54
Propongo, por homogeneidad, que donde se dice "Comité" se diga "Comissió".
 
Así, los distintos grupos de trabajo se denominarían como los hemos venido nombrando hasta ahora: Comissió Esportiva, Comissió de Marketing, Comissió de Relacions Externes, Comissió Econòmica, etc.
 
Minima prioridad.
 
Títol: Re:Propuestas de modificaciones
Publicat per: XavierCarracedo en 23 de Febrer de 2009, 12:45:29
després d'uns dies utilitzant la nova web, entre idees específiques per afegir, si es pot, se m'acudeixen dues idees d'entrada: 
-Crear un apartat del fòrum específicament dedicat als altres esports de fons que practiquem molts de nosatres: "Triatlo, ciclisme, natacio" Crec que l'apartat, si es crea en un primer nivell, es podria anomenar així, en sentit ampli.  I al mateix temps, en l'apartat "Curses" especificar que són curses a peu.
.-Ja vaig comentar alguna cosa en aquest sentit al Micky; personalment no em sembla bé la utilització de Nicks poc concrets, les fotos poc clares o fetes en broma i els perfils poc precisos. Resultat: no conec a qui correspon la meitat dels usuaris del fòrum i em sembla que no serà una ajuda per conèixer-nos tots (especialment els nouvinguts). Se us acudeix alguna cosa per corregir-ho ?
Títol: Re:Propuestas de modificaciones
Publicat per: Micky en 24 de Febrer de 2009, 16:44:55
Buenas Xavi,
 
No m'havia oblidat de tú.
 
Respecte al tema dels esports de fons, es podria crear una categoria a General que es digués por exemple "Esports de fons". Parlaré amb el Sergio a veure que li sembla encara que no se fins a quin punt podem nosaltres modificar l'estructura actual del web "por nuestra propia cuenta y riesgo", un cop que la web ja és pública.
 
Respecte a l'altre tema, es complicat. De la reunió, jo vaig entendre que la problemática era controlar que la gent que es donés d'alta i que tingués accés als forums privats, fossin realment socis de R2L. Això si que crec que ho podrem resoldre. De fet el Sergio i jo vàrem parlar de com solucionar-ho i no hi ha problema. El tema és que si una persona es vol posar un nick tipus, el Follador Justiciero,.. potser no som precisament nosaltres qui hem de prohibir-li. Potser altres persones haurien de reunir-se (alguna comissió, la junta,...) i pendre aquesta decisió.