Run2Live BCN

Running (Area Pública) => Consells per a corredors => Missatge iniciat per: Cristina Ros en 24 de Octubre de 2010, 18:24:38

Títol: BEGUDES PER ESPORTISTES
Publicat per: Cristina Ros en 24 de Octubre de 2010, 18:24:38
Aquest cap ds setmana he estat en un curs de Medicina de l'esport ( el meu segon hobby desprès de correr) al CAR ( centre d'alt rendiment) de Sant Cugat. Un dels temes que m'ha semblat interessant compartir amb vosaltres és aquest de les begudes, N'hi ha moltes i amb diferents composicions. Allà  recomanen com a standar:
6-8 % hidrats de carboni
15-30 mEqu sodi ( Na) i 7 mEqu  de potasi (K)
 
Es fàcil i sobretot molt economic fer-ho a casa;
 
exemple
 
400 cc de suc natural de fruita ben colat ( si és industrial 350 cc)
600 cc aigua ( 650 si fem suc industrial)
20 grams fructosa en pols ( es troba a tots els supers)
cullereta petita ( tipus cafè) sal cuina
barrejar bè
consumir en 24 hores
 
els sucs industrials solen estar enriquits amb sucre i dispara els hidrats de carboni i les calories! però cadascú com vulgi ! per aixó es proposa més diluit
 
Quina quantitat he de veure?
ho deixo per la propera entrega , avui he fet cursa i estic molt cansada!
Salut!
Títol: Re:BEGUDES PER ESPORTISTES
Publicat per: Bertus en 25 de Octubre de 2010, 10:53:54
Moltes gràcies Cristina  :) :) :)
Títol: Re:BEGUDES PER ESPORTISTES
Publicat per: Angel2 en 25 de Octubre de 2010, 13:35:11
muy interesante.
espero las siguientes entregas.
gracias Cristina. ;D
Títol: Re:BEGUDES PER ESPORTISTES
Publicat per: Vinu en 25 de Octubre de 2010, 13:58:58
Moltes gràcies Cris. Esperem els consells d'una professional experta!
Títol: Re:BEGUDES PER ESPORTISTES
Publicat per: pusky en 04 de Juny de 2011, 13:41:17
Después del entreno de este mañana, nuestro gran Presi nos ha invitado al supercombinado de Cristina.
 
Muy recomendable.
 
Gracias Cristina por la receta, y gracias Ángel por ponerla en práctica.
 
Saludos
Andrés
Títol: Re:BEGUDES PER ESPORTISTES
Publicat per: Angel en 04 de Juny de 2011, 18:35:06
Próximamente probaremos con otra fruta a ver que tal.