Missatges

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Temes - Sergio

Pàgines: [1]
1
Curses / The Human Race
« el: 17 de Septembre de 2009, 09:07:45 »
Lugar: Varios circuitos a elegir en BCN, uno de ellos bastante familiar ;)
Precio: 5 euros
Camiseta/obsequio: Nike Dri-FIT

Inscripciones y +info
http://www.thehumanrace.es/

2
Notícies Run2Live BCN / Número de Referència Run2Live BCN
« el: 18 de Juliol de 2009, 11:52:59 »
Qué és el Número de Referència?

El Número de Referència es un codi de 8 caracters que permet als socis i sòcies de Run2Live BCN validar la seva condició de soci/a al nostre web per a tenir accés als fòrums privats.

Cada soci/a té un codi personal i exclusiu. Els que us heu registrat al web amb data anterior al 18-jul-2009 trobareu aquest codi al vostre Perfil. Si ja teniu el carnet de soci/a de Run2Live BCN si us plau anoteu aquest codi a la casella corresponent (Núm.Ref.)

Si encara no teniu el carnet podreu anotar el codi quan us l'entreguin (obvi) :P Si us plau no modifiqueu el codi del vostre Perfil perque perdrieu l'accés als fòrums privats.


Com validar-se?

Si acabes de fer-te soci/a de Run2Live BCN i ja tens el teu carnet i el codi personal has d'accedir al teu Perfil i dintre de l'apartat Perfil del Fòrum introduïr el teu codi a la casella que es troba a la part inferior. Prem el botó Canviar perfil i si el teu codi es vàlid, en menys de 5 minuts ja tindràs accés als fòrums privats pels socis i sòcies de Run2Live BCN.


Qualsevol dubte podeu comentar-lo aquí.


3
Curses / IV Cros de la Policia Local de Mataró
« el: 26 de Abril de 2009, 17:39:40 »

Pàgines: [1]