Benvingut(da), Visitant. Per favor ingressa o registra't. Did you miss your activation email?

Missatges

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Junta Directiva

Pàgines: [1] 2 3 ... 6
1
A la part privada de la nostra pàgina trobareu publicada l´ACTA de la darrera assemblea general ordinària de sòcies i socis, i documentació informativa sobre l´estat de l´associació.

Entreu i consulteu-la !!  ÉS D´INTERÉS DE TOTS/TOTES CONÈIXER L´ESTAT DE L´ASSOCIACIÓ


2
Notícies Run2Live BCN / Marques curs 2015-2016
« el: 20 de Juny de 2016, 12:43:32 »
Recordeu que si voleu premi, cal que introduïu les vostres marques a la web del club!
El darrer dia per entrar marques serà el dilluns 27 de juny!!!

3
Entrenaments / Re:Marques curs 2015-2016
« el: 20 de Juny de 2016, 12:33:58 »
Em sembla que no arribarem a temps.....

4
El proper divendres 1 de juliol celebrarem una altra assemblea general ordinària de sòcies i socis de Run2live.

LLoc: sala d´actes de l´Hotel Silken, Avda. Diagonal 205 Barcelona-08018
Hora: 19:30 hores en convocatòria única.
L´ordre del dia serà el següent:

Lectura i aprovació acta anterior.
Aprovació estat de comptes
Aprovació pressupost proper exercici 2016/2017
Estat de socis, mesures a prendre en el seu cas per augmentar el número de socis, i xarxes socials.
Presentació i presa de possessió de la nova Junta Directiva, com a resultat del procés electoral en el que ha quedat proclamada una única candidatura.
Qüestions diverses, precs i preguntes.

Us recordem que un cop acabada l´assemblea general tindrà lloc el sopar final de temporada a la terrassa del mateix hotel a partir de les 21:15 h., d´acord amb el post que ha publicat la Mireia, al que us adrecem per fer la vostra inscripció al doodle.

PREGUEM A TOTES I TOS ELS SOCIS QUE ASSISTEIXIN A LA PRESENT ASSEMBLEA I SOPAR DE FI DE TEMPORADA.
SI NO PODEU VENIR A LA REUNIÓ PODEU DELEGAR EL VOSTRE VOT EN UN ALTRE SOCI MITJANÇANT UNA SIMPLE AUTORITZACIÓ SIGNADA.
US SALUDEM CORDIALMENT I FINS AVIAT.

La Junta Directiva.
5
Notícies Run2Live BCN / Re:ELECCIONS A JUNTA DIRECTIVA
« el: 09 de Maig de 2016, 19:32:58 »
US INFORMEM QUE A LA PART PRIVADA DEL WEB S´HA OBERT UN ESPAI PER A LA PRESENTACIÓ DE LES CANDIDATURES A LES ELECCIONS A JUNTA DIRECTIVA,
CONVOCADES PEL PROPER 1 DE JULIOL.
EL TERMINI DE PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES DURA FINS EL PROPER 30 DE MAIG.

6
Entrenaments / Marques curs 2015-2016
« el: 09 de Maig de 2016, 15:10:08 »
Benvolguts i benvolgudes,
El final del nostre curs esportiu es va acostant, farem un soparet per celebrar-ho i ho aprofitarem per obssequiar als nostres campions i campiones.
Recordeu penjar les vostres millors marques.
Que no passi com l'any passay que hi va haver gent que es va despistar i no va tenir premi!!! :'(

7
Entrenaments / Sortida per Collserola
« el: 09 de Maig de 2016, 15:01:13 »
Recordeu que el proper dimenge, 15 de maig, en Francesc Sanjuan farà una ruta de 15K per la serra de Collserola.
El punt de trobada és al Pla dels Maduixers  a les 9 del matí (carretera de les Aigues)
No hi falteu!

8
Notícies Run2Live BCN / Re:ELECCIONS A JUNTA DIRECTIVA
« el: 02 de Maig de 2016, 20:48:29 »
A la part privada del fòrum hem publicat les persones que, per sorteig, han estat designades per integrar la Junta Electoral.

Per qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb el Secretari del club Joaquim Lendínez.

9
Notícies Run2Live BCN / Re:ELECCIONS A JUNTA DIRECTIVA
« el: 29 de Abril de 2016, 09:47:17 »
Efectivamente, pero sí se puede acortar por debajo de los 6 años actuales ( y mínimo 4) si hubiera una modificación estatutaria.

Al margen de ello, la actual Junta Directiva ha acordado convocar elecciones anticipadas para su renovación total, por renuncia de todos sus integrantes, cuando se cumplan dos años de su mandato a finales del próximo mes de junio, por razones personales y/o profesionales, considerando por nuestra parte que dos años son suficientes y valorando positivamente la renovación e implicación en la dirección de Run2live de todos sus socios y socias.

A tal efecte us adrecem al fil privat on s´ha publicat dia, hora i lloc del sorteig dels integrants de la Junta Electoral; d´acord amb la publicació de la convocatòria electoral del passat 24 d´abril.
Igualment del resultat del sortegi us donarem oportuna compte a la part privada del fòrum.
Us recordem també que les candidatures es podran presentar a partir del dia 9 de maig. Animeu-vos a participar i a decidir. !!

10
Notícies Run2Live BCN / Re:ELECCIONS A JUNTA DIRECTIVA
« el: 28 de Abril de 2016, 16:46:14 »
Correcto Angel, aunque ha habido una pequeña modificación:
Actualmente la ley establece que: La durada del mandat dels membres de la junta directiva no pot ser inferior a 4 anys ni superior a 8 d’acord amb el que determinin els estatuts del club esportiu.   
Por tanto nuestros Estatutos están dentro de la legalidad; pero ello no impide que la Asamblea pudiera acordar, en su caso, un modificación estatutaria para reducir el período de elección de la Junta, siempre que no baje del mínimo de 4 años establecido por ley.
(art. 11-6 Decret 58/2010 de 4 de maig de les entitats esportives de Catalunya, modificat pel Decret 55/2012 de 29 de maig).

11
Notícies Run2Live BCN / Re:ELECCIONS A JUNTA DIRECTIVA
« el: 26 de Abril de 2016, 18:44:50 »
Andres,

De acuerdo al Artículo 10-8 de los Estatutos la elección de los miembros de la Junta Directiva se realiza por un período de 6 años, por lo que en principio la nueva Junta que se constituya tendrá un mandato que expirará como muy tarde en el año 2022, salvo que se produzca alguna de las causas de cese que recoge el Artículo 28, distintas a la de la finalización del mandato natural. También existe la finalización anticipada por renuncia o dimisión de los miembros integrantes de la Junta, puesto que los Estatutos obviamente no lo impiden, y a ello se refiere el artículo 30 en relación al presidente y art. 32 con carácter general.

En el caso de la Junta actual, la convocatoria electoral anticipada se realiza a petición de todos sus miembros porque consideramos que dos años en el cargo es suficiente.
En todo caso corresponde a la  Asamblea General de socios y socias la posibilidad de modificar los Estatutos para adecuar el período de elección natural a plazos más cortos si, llegado el caso, considerara que seis años es excesivo.

No obstante todo lo anterior, la actual Junta Directiva seguirá trabajando a pleno rendimiento hasta que se produzca el relevo efectivo por la nueva Junta, la cual además tendrá todo nuestro apoyo durante los primeros meses de su despliegue.

Run2live lo hacemos entre todos posible y la Junta Directiva trabaja por el interés general de la asociación.

12
Notícies Run2Live BCN / ELECCIONS A JUNTA DIRECTIVA
« el: 24 de Abril de 2016, 20:27:14 »
ELECIONS A JUNTA DIRECTIVA:

A l'empara del que disposa el capítol cinquè dels Estatuts de l'Associació, artícles 12 i següents, la Junta Directiva ha acordat convocar eleccions per a renovar la totalitat de l´actual Junta Directiva de l'Associació Esportiva Run2Live BCN.

Les votacions se celebraran el divendres dia 1 de juliol de 2016, a les 19:30 hores a la Sala d´Actes de l´Hotel Silken de Barcelona (Avda. Diagonal 205 Barcelona-08018) coincidint amb l'assemblea general de socis i sòcies que es convoca en aquest moment de forma simultània, l´ordre del dia de la qual es publicarà oportunament al fòrum privat de la web de l’associació.

Els càrrecs que cal renovar mitjançant eleccions són els de la Junta Directiva: un/a president/a, un o més vice-presidents, un secretari, un tresorer i els vocals que calguin.

L'elecció del membres de la Junta Directiva s'ajustaran a les normes següents:

1r.- Són electors o electores i elegibles els socis i sòcies amb les condicions següents: ser majors d’edat, tenir satisfeta la quota social establerta i no tenir suspesa la condició de soci o sòcia en el moment de la convocatòria o en el temps de presentació de les candidatures.

2n.- El dilluns dia 2 de maig 2016 a las 20:00 hores es procedirà al sorteig per designar els components de la Junta Electoral. El lloc del sorteig es publicarà en un fil del fòrum privat de la web de l'associació en el mateix moment que la publicació de aquesta convocatòria, on també es publicarà el resultat del sorteig. La Junta Electoral designada ha d’estar integrada per un nombre de tres membres i un nombre igual de suplents. Ha d’actuar com a secretari de la Junta Electoral, amb veu però sense vot, el que ho sigui de l'associació.

Correspon a la Junta Electoral: conèixer i resoldre les reclamacions durant el procés, l’admissió i el refús de les candidatures i proclamar-les, decidir incidents i, en general, conèixer i resoldre les reclamacions que presentin els socis o candidats.

3r.- Les candidatures, que seran tancades i es votaran en bloc, s'hauran de fer publiques pels candidats en un fil del fòrum privat de la web de l'associació prèviament obert per la Junta Directiva, des de les 00:00 hores del dilluns dia 9 de maig 2016 fins les 00:00 hores del dilluns dia 30 de maig. Les candidatures hauran d’estar integrades per un nombre de candidats no inferior a cinc ni superior a vint-i-un, encapçalats pel candidat a president o a presidenta.

4t.- Fins les 00:00 hores del dijous dia 2 de juny els socis i sòcies podran presentar reclamacions a les candidatures en el mateix fòrum, que hauran de ser resoltes per la Junta Electoral abans de les 00:00 hores del dilluns dia 6 de juny 2016 en el mateix fòrum.

5è.- El dilluns dia 6 de juny 2016 es procedirà a la proclamació de les candidatures que tindran dret a participar a les eleccions.

6è.- Si es presenta o fos vàlida només una única candidatura, la Junta Electoral procedirà directament a la proclamació dels seus components com a elegits per a la Junta Directiva.

Si no es presenta cap candidatura o no és vàlida cap de les presentades, la Junta Directiva ha de convocar noves eleccions en un termini màxim de tres mesos.

.- Si resulten proclamades diverses candidatures, s'iniciarà la campanya electoral, que durarà des de les 00:00 hores del dimarts dia 7 de juny 2016 fins a les 00:00 hores del dijous dia 30 de juny.

.- El divendres dia 1 de juliol 2016 se celebrarà l'acte de la votació coincidint amb l’assemblea general de socis i sòcies. Les votacions seran secretes. Per exercir el dret a vot, els socis i sòcies s'hauran de d'acreditar en el moment del vot amb l'exhibició del DNI o equivalent.

.- Un cop finalitzada la votació, en el mateix acte, es disposarà l'inici de l'escrutini i la proclamació de la candidatura guanyadora.

10è.- L'expiració del mandat, per finalització del termini ordinari (art. 10-8 dels Estatuts), de la Junta Directiva que resulti escollida es produirà el 01 de juiol de de 2022.

El que es comunica per a coneixement de tots els socis i sòcies de l'Associació Esportiva Run2Live BCN.

Barcelona, 24 d´Abril de 2016

Per la Junta Directiva
    El Secretari


13
Notícies Run2Live BCN / Entrenament amb BROOKS!
« el: 11 de Febrer de 2016, 13:26:04 »
El dissabte 20 de febrer BROOKS col.labora amb Run2Live per fer un entrenament especial.
Disposarem el seu calçat per probar-lo i faren una master class per les corredores sobre sostenidors esportius.
A més, tindrem diverses sospreses al final de l'entrenament.
No hi falteu!!!

14
Curses / MITJA MARATÓ DE BARCELONA
« el: 18 de Gener de 2016, 15:11:49 »
NOM DE LA CURSA: EDREAMS MITJA BARCELONA

- LOCALITAT: BARCELONA
- DATA:  14 FEBRER DE 2016
- HORA DE SORTIDA: 08:45
- LLOC DE SORTIDA: PASSEIG DE PUJADES
- TIPUS DE CURSA (RUTA/MUNTANYA/MIXTA): ciutat
- TIPUS DE RECORREGUT (PLA/DESNIVELL MIG/ DESNIVELL ALT): pla
- PREU: 24,50 EUROS amb xip propi
- WEB: http://edreamsmitjabarcelona.com/

15
Curses / MITJA MARATÓ DE GRANOLLERS
« el: 18 de Gener de 2016, 15:03:54 »
- NOM DE LA CURSA: MITJA DE GRANOLLERS 2016
- LOCALITAT: Granollers- DATA: Diumenge 07/02/2016
- HORA DE SORTIDA: 10:50 hores
- LLOC DE SORTIDA: Avda. Sant Esteve.
- INSCRIPCIÓ (PREU/MODALITATS): ara ja 26 €
- DISTÀNCIA:  Mitja
- TIPUS DE CURSA (RUTA/MUNTANYA/MIXTA): Ruta
- TIPUS DE RECORREGUT (PLA/DESNIVELL MIG/ALT): mig
- WEB: http://www.lamitja.cat/la-mitja/
- OBSERVACIONS: Inscripcions encara obertes. Les places volen, no hi badeu!! queden pocs dies !!!

Pàgines: [1] 2 3 ... 6