Benvingut(da), Visitant. Per favor ingressa o registra't. Did you miss your activation email?

Missatges

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - jordi mas

Pàgines: [1]
1
Curses / Re:Trail 3 Municipis / Santa Margarida de Montbui (17 de juny)
« el: 03 de Abril de 2018, 10:39:36 »
Gràcies per la proposta. M'ho pensaré.  Si no t'importa afegeixo la data al títol , crec que és útil.

2
Qui es qui? - Presentacions / Re:Hola a totes/tots
« el: 28 de Novembre de 2017, 11:58:39 »
Doncs, benvinguda.  Anima't a provar un entrenament quan et vagi bé.

3
Curses / Re:III Cursa CorreBlau
« el: 24 de Octubre de 2017, 14:55:11 »
Una mica d'informació que he trobat:

Sobre l'esdeveniment

El CorreBlau és més que una cursa solidària. Pretén ser el referent de la ciutat de Barcelona en difondre la inclusió escolar de l'alumnat amb autisme. És per això, que animem als corredors a gaudir de la cursa i de la seva contribució en defensa dels drets de l'alumnat amb TEA (trastorn de l'espectre autista).

El CorreBlau oferirà servei de guarderia el dia de la prova, de 09.30 a 11.30. Si hi estàs interessat, escriu-nos un email a info@7sports.es amb la següent informació: Nom del pare/mare/tutor, telèfon del pare/mare/tutor, nom del nen i edat del nen.

Data i lloc de la cursa
El CorreBlau es celebrarà el dia 29 d'octubre de 2017 en el Parc de La Ciutadella, a Barcelona.

Preu de la cursa
L'import per participar a la cursa serà de 12 euros, 7 euros per participar en la cursa (inclou samarreta i obsequis), i 5 euros per impulsar un projecte d'inclusió escolar d'alumnat amb autisme dins del Projecte Construïm Capacitat que promou l' Associació Aprenem des del 2010 a tot el territori de Catalunya.

El pagament podrà fer-se amb targeta de crèdit o mitjançant transferència bancària (per les inscripcions via web).

Inscripcions
Podeu realitzar la vostra inscripció aquí https://www.cronocheck.com/correblau2017/form?r=1508849544 .


Sobre l'Associació

L’ associació APRENEM per a la Inclusió de les Persones amb Trastorns de l’Espectre Autista neix l’any 2006 per iniciativa d’un grup de famílies amb l’objectiu de reivindicar els DRETS dels seus fills i filles i per defensar una atenció adequada a la seva especificitat.

A Aprenem creiem en un futur on és possible la plena inclusió de les persones amb TEA i l’acompanyament integral a les famílies. Un futur on aquesta afirmació passi de l’ideal a la realitat, on es garanteixin els drets de les persones amb TEA i es disposi dels recursos i suports necessaris per a fer-ho possible.


Donacions
Si desitges fer una donació per la causa, ho pots fer en la mateixa pàgina per inscriure's , només has de canviar la modalitat d'inscripció (la primera opció del formulari) a Dorsal Zero.

4
Curses / Re:Mitja de Collserola
« el: 10 de Agost de 2017, 10:46:57 »
Inscrit a la mitja

5
Doncs la tasca de guia ja la tinc enllestida i content de l'experiència. Per si algú està interessat us explico que el Jaume es va encarregar de les gestions d'inscripció. L'organització em va enviar un mail amb un codi per poder fer la inscripció de manera gratuïta, i al recollir el dorsal també em van donar la bossa del corredor.
Avui he quedat a la zona de sortida 40 minuts abans de la sortida i l'he acompanyat fins al guardarroba. Allà m'ha donat una mena de dorsal d'esquena amb la inscripció "GUIA" perquè els corredors que venen des de darrera ho tinguessin present al avançar-nos.
Als discapacitats visuals sempre els deixen accedir al primer calaix per seguretat, donat que una caiguda a la zona de sortida podria provoca un caos important. Per poder córrer agafats el Jaume té una corda en forma d'anella que he trobat un sistema força adequat.
Personalment he preferit portar la corda amb la mà esquerra perquè porto el garmin a la dreta , i de tant en tant m'agrada comprovar el ritme.
La veritat és que fins que no he fet de guia no m'havia posat a pensar en les dificultats que tenen els discapacitats visuals. Es convenient avisar-lo dels girs i intentar no anar massa a prop de la vorera per prevenir xocs amb obstacles. També se l'ha d'avisar de les irregularitats del terra per evitar ensopegades.  Només m'he espantat un cop que un corredor s'ha aturat de cop davant del Jaume, però afortunadament l'hem pogut esquivar.
He acabat content d'acabar sense cap més ensurt en 48 minuts i pocs segons, i amb el Jaume satisfet perquè a la sortida m'havia dit que baixant de 50 ja estaria content.
Al Jaume li agrada fer curses totes les setmanes, de manera que hi haurà més oportunitats d'acompanyar-lo, cosa que us recomano.

6
Notícies Run2Live BCN / Re:Samarreta HOKO R2L TRAIL
« el: 11 de Juny de 2017, 20:53:44 »
Hola,

Jo en voldria una d'home, talla XL (Jordi Mas Casas)

7
Curses / Re:1.000 Socials i Combinada en la Mar Bella
« el: 06 de Juny de 2017, 16:13:18 »
Jo faré 1000 metres.  Ens veiem !!

Pàgines: [1]