Benvingut(da), Visitant. Per favor ingressa o registra't. Did you miss your activation email?

* Usuari

Registration Agreement

Estàs d'acord, mitjançant l'ús d'aquest fòrum, a no enviar material que sigui fals, difamatori, inexacte, injuriós, vulgar, odiós, hostil, obscè, profà, sexualment orientat, amenaçant, invasiu de la intimitat d'una persona, material adult, o que violi qualsevol dret Internacional. També acceptes no publicar material protegit per drets d'autor (copyright) llevat que tinguis el copyright o tinguis el consentiment per escrit del propietari del material protegit. Spam, inundar el fòrum amb publicitat, anuncis, missatges en cadena, esquemes piramidals, i colectes també es prohibeixen en aquest fòrum.

Tingues en compte que és impossible per al personal o els propietaris d'aquest fòrum confirmar la validesa dels missatges. Si us plau recorda que no monitoritzem activament els missatges enviats, i com a tal, no som responsables del seu contingut. No garantim l'exactitut, integritat, o utilitat de cap informació presentada. Els missatges enviats expressen les vistes de l'autor, i no necessàriament les vistes d'aquest fòrum, el seu personal, les seves filials, o el propietari d'aquest fòrum. Es convida a qualsevol que consideri que un missatge publicat és censurable a notificar-ho a un administrador o moderador d'aquest fòrum immediatament. El personal i els propietaris d'aquest fòrum es reserven el dret a eliminar contingut censurable, dins d'un marc de termini prudencial, si determinen que aquella supressió és necessaria. Això és un procés manual, tanmateix, si us plau entèn que poden no ser capaços de treure o editar missatges particulars immediatament. Aquesta política s'aplicarà també a la informació de perfil de l'usuari.

Tú ets l'únic responsable del contingut dels missatges que publiques. A més, acceptes indemnitzar i lliberar de tota responsabilitat als propietaris d'aquest fòrum, als llocs web relacionats amb aquest fòrum, al seu personal, i les seves filials. Els propietaris d'aquest fòrum també es reserven el dret per revelar la teva identitat (o qualsevol altra informació recopilada per aquest servei) en cas d'una queixa formal o demanda judicial que sorgeixi de qualsevol situació provocada pel teu ús d'aquest fòrum.

Tens la possibilitat, mentre t'inscrius, per escollir el teu nom d'usuari. Recomanem que triis un nom apropiat. Amb aquest compte d'usuari que estàs a punt de registrar, acceptes que mai no compartiràs la teva contrasenya amb una altra persona excepte un administrador, per a la teva protecció i per raons de validació. També acceptes que MAI no utilitzaràs el compte d'una altra persona sota cap raó. També ALTAMENT et recomanem que utilitzis una contrasenya complexa i única per al teu compte, per evitar el robatori de la mateixa.

Després que t'inscriguis i et connectis a aquest fòrum, podràs omplir un perfil detallat. És la teva responsabilitat presentar informació clara i acurada. Qualsevol informació que els propietaris o el personal del fòrum determinin com inexacte o de naturalesa vulgar serà eliminada, amb o sense previ avís. Podràn ser d'aplicació les sancions apropiades.

Si us plau fixa't que amb cada missatge publicat, s'emmagatzema la teva adreça IP, en el supost que haguem de bloquejar el teu accès a aquest fòrum o contactar amb el teu proveidor d'accès a internet. Això només tindrà lloc en cas d'una violació greu d'aquest acord.

També fixa't que el programari posa una cookie, un arxiu de text que conté bits d'informació (com el teu nom d'usuari o contrasenya), a la caché del teu navegador. Això NOMÉS s'utilitza per mantenir-te connectat/desconnectat. El programari no recull ni envia cap altra tipus d'informació al teu ordinador.

Normes de conducta i d’us del Fòrum Run2Live

Hem d’entendre aquest fòrum com un espai obert a la lliure expressió de cadascú, tot respectant les opinions dels usuaris que publiquin missatges sobre els temes debatuts.

Hem d’entendre igualment que sempre prevaldrà el interès general de l’Associació per sobre de la de qualsevol integrant del mateix.

Els usuaris pel sol fet de registrar‐se en aquesta web assumeixen i accepten totes les normes incloses en el present document.

El moderador tindrà com a feina exclusiva fer acomplir tant aquestes premisses com les que es detallen a continuació per tal de mantenir així un ordre i concòrdia en el propi fòrum.

El moderador es reserven el dret d’eliminar parcialment o total qualsevol missatge en cas de que no segueixi les normes establertes al present document, tot informant a l’usuari.

Tanmateix, l’afectat tindrà el dret de dirigir un correu a moderador@run2livebcn.cat expressant la seva queixa; mai es dirimiran aquestes queixes en un debat obert al fòrum, sempre serà a través de missatges privats.

Es també feina del moderador re-ubicar, re-obrir, eliminar i/o fusionar fils de discussió per tal de mantenir l’ordre establert dins el propi fòrum. En aquest sentit la seva funció principal serà la de treballar amb l’objectiu de que tots els usuaris puguin trobar amb facilitat tota la documentació disponible i que aquesta no es dupliqui inútilment.

En cas d’usuaris que violin les normes de manera reincident, el moderador es reserva el dret de bloquejar-li l’accés temporalment; en els casos més greus, el moderador pot anul∙lar l’usuari.

El moderador es reserva el dret de modificar aquestes normes en qualsevol moment.

A continuació es detallen les normes de conducta pel fòrum de Run2Live:

• Tots els usuaris tenen els mateixos drets alhora d’usar aquest espai. Qüestions d’antiguitat o d’altre indole semblant no donen mai cap dret d’un usuari sobre d’altres.

• S’han de respectar les opinions de la resta de participants al fòrum. En cap cas es podrà insultar o utilitzar un llenguatge ofensiu, racista, ni promoure activitats il∙legals.

• Queden totalment prohibits continguts pornogràfic, escatològic o que pugui resultar ofensiu a d’altres usuaris. Alhora, qualsevol contingut que es consideri inadequat serà eliminat.

• Tanmateix queda prohibit publicar contingut que pugui trobar-se protegit per qualsevol dret d’autor. En aquest cas, el moderador podrà eliminar aquest contingut sense previ avís a l’usuari.

• Alhora de redactar quedat prohibit l’ús de majúscules, tant en el títol com en el cos del missatge, ja que pot donar a entendre que es crida, cosa que contravé l’esperit que persegueix aquest fòrum.

• Es prega no publicar missatges per indicar el no acompliment de les normes, ja que aquesta és precisament la feina del moderador. Si algun usuari considera que quelcom ha contravingut les normes pot dirigir‐se a moderador@run2livebcn.cat el qual haurà d’atendre la petició corresponent.

• Es reserva el dret a cadascun dels usuaris a que publiqui tota la informació de caràcter personal que creguin convenient. Per contra, si l’usuari ho creu convenient podrà eliminar la pràctica totalitat de la mateixa.

• L’Associació no es fa responsable del contingut dels missatges publicats pels usuaris d’aquest fòrum, així com de les dades de caràcter personal que els usuaris vulguin fer públiques.

• La secció de “Calendari” serà gestionada per la Comissió Esportiva amb l’objectiu de que la mantinguin actualitzada amb tots els events esportius que tinguin lloc. Cas de que algun usuari trobi a falta algun event important en el calendari, pot dirigir un correu a esportiva@run2livebcn.cat. La Comissió Esportiva es reserva el dret de publicar o no aquell event; en cas de que decideixi no fer‐ho, aquesta estarà obligada a posar-se en contacte via mail amb el sol∙licitant per tal de donar les explicacions pertinents.

• Queda prohibit penjar contingut audiovisual en el fòrum. Es considera que altres entorns són més adequats per allotjar aquest tipus de continguts.

• Queda igualment prohibit adjuntar directament fitxers de més de 1MB. Si es dona el cas, l’usuari podrà enviar el contingut directament a moderador@run2livebcn.cat qui s’encarregarà de penjar‐ho utilitzant els mitjans més adequats per a tal fi.

• Es recomana fer una cerca per tal de trobar el fil corresponent per penjar el contingut que qualsevol usuari desitgi publicar. Només en cas de que no existeixi aquest, l’usuari podrà obrir un nou fil.

• Cada persona pot obrir només un usuari. Cas de que el moderador detecti que alguna persona ha duplicat usuari, es posarà en contacte amb ell per tal d’escollir el més adient.

• Es reserva el dret al moderador d’atorgar o treure permisos als usuaris del fòrum. Cas de que un usuari detecti una modificació en el seu rol, pot dirigir-se a moderador@run2livebcn.cat el qual estarà obligat a respondre convenientment.

• Queda prohibit obri fils sobre temes personals o preguntes dirigides a un altre usuari. La finalitat de la missatgeria privada és precisament aquesta.

• En quan a la signatura dels usuaris, aquesta no pot tenir imatges o banners publicitaris. Tampoc ha de contenir preus de vendes o productes. Les signatures han de ser respectuoses amb totes les creences, idees i cultures.

• El moderador es reserva el dret de demanar canvis en la signatura arribant inclòs al fet de prohibir qualsevol signatura que contravingui aquestes normes.